Syys kuulumisia

Kesä vaihtuu syksyyn ja puut kellastuvat puissa, joten on kai aika antaa pieni raportti kuluneesta vuodesta.

Kulunut vuosi starttasi jälleen kerran Helsingin venemessuilta jonne tänä vuonna oli saatu uusi ja upea isompi allas! Messuilla kaapeli pyöri päivittäin kaikille halukkaille ja viikonloppuisin harrastajat ottivat mittaa toisistaan kilpailuiden merkeissä. Messuja varten rakennettiin uusi WakeStation obstaakkeli Harri Huikurin piirustusten mukaan ja hyppyri saatiin lainaksi Gr8wake parkista Jyväskylästä. Setuppi osoittautui hyväksi ja todennäköisesti samalla setillä jatketaan keväällä 2017. Video messuilta 2016

Messujen jälkeen sain mielenkiintoisen kutsun WakeStationilta lähteä Ranskaan asentamaan Fisen kisa koneita. Tästä tarjouksesta ei voinut kieltäytyä, joten pakkasin boardbagin ja otin suunnan kohti Tarttoa josta lähdimme WakeStation tiimin kanssa autolla kohti Ranskaa. Tarkoitus oli olla kaksi viikkoa, joista ensimmäisen viikon aikana oli tarkoitus asentaa yksi laite Le Touquetiin ja toisella viikolla kaksi laitetta Montpellieriin. Le Touquetissa saimme laitteen asennettua nopeasti, joten päätin mennä auttamaan Fisen tiimiä radan rakennustöissä. Siinä töitä tehdessä sitten tuli puheeksi, että minusta voisi olla apua myös Montpellierissa mikäli pystyn jäädä Ranskaan vähän pidemmäksi aikaa. WakeStation tiimin kanssa pakattiin kamat ja suunnattiin Montpellieriin kun Fise tiimi jäi vielä viimeistelemään kisakarnevaalit Le Touquettiin. Video Le Touquet 2016.

12985556_1011005288989345_7442071634550193963_n

Montpellierissä oli edessä kahden laitteen vesiasennus kaupungin läpi virtaavaan jokeen. Vesiasenus oli itselle ensimmäinen laatuaan ja tuli sitten samalla opittua sekin tulevaisuutta varten. Montpellierissä molemmat laitteet olivat varustettu WS 3rd Cable Systemillä ja tehokkaammilla mottoreilla sekä 13m jaloilla. Näin ollen ajoelämys oli taattu!

Kun laitteet oli asennettu ja olimme valmiita poistumaan  oli viimeinen aika päättää jäänkö osaksi Fisen tiimiä rakentamaan parkkia, operoimaan kisoja ja purkamaan kisojen jälkeen. Ei epäilystäkään ettenkö olisi jäänyt, joten nimi paperiin ja seuraavat neljä viikkoa olin Fisen mies.

Parkkia asennettiin kaksi viikkoa kuuden hengen tiimin voimin kisoihin asti. Kisoissa toimin treeni operaattorina ja kisan aikana ns. taksikaapelin puikoissa, eli hinasin kaatuneet takaisin startti paikalle.

Tässä FISE 2016 Highlights

Suomeen palatessani oli lumet hävinneet ja jäät tekivät lähtöä, joten oli aika suorittaa kevät huollot kaapeleille.

Kesän mittaan pidettiin jälleen kerran Wake Tour Finland, joissa osakilpailut pidettiin Ylöjärvellä, Vuokatissa, Oulussa ja Jyväskylässä.

Video WakeTourFinland Finaaleista

Uusia kaapeleita ei Suomeen tälle kaudelle tullut sekä Lahdessa sijainnut CableCape lopetti toimintansa ja 
pyrkii muuttamaan muualle kaudelle 2017.

Mukavaa syksyn jatkoa ja käykäähän vesillä kunnes jäät sen estävät!

Parhain terveisin,

Timo Piippo | Flow Fun Oy